Pridružite se našem klubu vjernosti i omogućite si kupnju s još većim popustima.

Kako postati član?

Članom kluba vjernosti putem online kupnje postaje svaki kupac koji se prilikom kupovine registrira korisničkim imenom i lozinkom.

UČLANITE SE

Način sakupljanja bodova

Sakupljanje bodova vrijedi za sve načine plaćanja i funkcionira na principu 2 EUR = 1 bod (osim za troškove dostave).

Nakon što sakupite 150 bodova, automatski se kreira popust kod od 10% pri nekoj od sljedećih kupovina i pošalje vam se na e-mail koji ste koristili prilikom registracije, a bodovi se resetiraju.

Korisnik ima detaljan uvid u trenutno stanje bodova u svom korisničkom profilu.

Popust kod traje neograničeno i vrijedi samo za jednu kupovinu.

Napomena: Da biste sakupljali i koristili bodove, prilikom kupnje morate biti obavezno prijavljeni na svoj korisnički račun.

Opći uvjeti članstva

Stivens Legend d.o.o. zadržava pravo poništenja članstva u klubu vjernosti u bilo kojem trenutku, ako je član prekršio Opće uvjete poslovanja na koje je bezuvjetno pristao učlanjenjem u klub vjernosti.

Članovi kluba vjernosti su dužni ažurirati svoje kontakt podatke. Stivens Legend d.o.o. zadržava pravo promjene uvjeta članstva u klubu vjernosti, općih uvjeta poslovanja, kao i pravo na ukidanje članstva u klubu vjernosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Tu smo za Vas!

Ako imate pitanja u vezi članstva u klubu vjernosti, skupljanju te korištenju bodova ili u vezi općih uvjeta članstva kontaktirajte nas na info@stivens.hr ili telefon +385 098 436 215

  Uvjeti - Sve